Ontwerp en levering centrale noodverlichting installaties

Couwenberg Noodverlichting heeft zich gespecialiseerd in met name centrale noodverlichting installaties. Wij zijn deskundig in zowel onderhoud, reparatie als vervanging en kunnen u volledig advies geven.

Wij ontwerpen en produceren noodverlichting centrales in eigen beheer. Wij produceren zowel 24 volt als 230 volt centrales. Deze noodverlichting centrales worden op maat gebouwd en geheel conform de specificaties die voor uw situatie van toepassing zijn. De centrales worden door onze eigen medewerkers geïnstalleerd en volledig getest. Alle gegevens worden vastgelegd in een logboek dat u ter beschikking wordt gesteld.

Jaarlijks professioneel onderhoud

U kunt bij Couwenberg Noodverlichting een onderhoudscontract afsluiten voor elke centrale noodverlichting installatie. Wij onderhoud alle merken, het fabricaat of de leeftijd niet uitmaakt. Wij zijn een van de weinige merk onafhankelijke onderhoudsbedrijven. Bij ieder bezoek wordt een individueel testrapport opgemaakt en worden de gegevens opgeslagen in uw logboek.

Tijdens het onderhoud van de centrale noodverlichting wordt een functionele test uitgevoerd, de capaciteit van de accu’s gemeten en gecontroleerd en worden alle armaturen getest op goede werking. Onderhoud van centrale noodverlichting installaties is specialistenwerk, waarbij de monteurs gedegen elektrotechnisch opgeleid moeten zijn

Ook voor reparaties van eenvoudige tot zeer complexe installaties hebben wij goed opgeleid personeel die met de meest moderne apparatuur vrijwel alle storingen kunnen oplossen.

Onderhoud en reparatie van alle merken

Wij leveren onderdelen voor centrale noodverlichting installaties van alle merken zoals Nolte, Brinkman en Germeraad, Famostar, Blessing, Cooper, Van Lien, Inotec, Endef, Hertek, Kagenaar en Etap. Accu’s van alle capaciteiten zijn op voorraad en dus direct beschikbaar, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.

Couwenberg

  1. Eén van de weinige échte specialisten in centrale noodverlichting.
  2. Maatwerk in kasten en oplossingen.
  3. Levering van 24 volt én 230 volt systemen.
  4. Onderhoud en reparatie van alle merken.
  5. Professioneel advies.
Noodverlichting centrale door Couwenberg Noodverlichting
Onderdelen noodverlichting installaties